Mec

Project Description

This 24,000 square foot conversion of a former Future Shop store took place in London,ON. Utilizing the shell of the old store, Fortis Group climbed to new heights to perform a major interior and exterior renovation. The facade was completely lifted and all natural Glulam columns support the large exterior canopy featuring cedar soffit, hand cut and installed with contrasting colours to make it jump out. Fibre Cement panels make a great contrasting feature along with the masonry wall featuring stonework from Owen Sound, ON. This project also features an electric car charging station and 8 bike racks as well as a bike repair stand ( complete with any tool you'll need ). This is part of their eco-friendly approach of reaching out to those with sustainable methods of transportation through-out the Forest City.